Obertes les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

Festa Major de Roses

La Local, la Mini la del Port són les tres Travessies de Natació que es tornaran a celebrar per la Festa Major de Roses

Festa Major de RosesJa es poden fer les inscripcions per participar a les tradicionals travessies de natació que se celebren a Roses coincidint amb la Festa Major. Hi ha de termini fins al 10 d’agost.
Com en edicions anteriors hi hauran tres:

  • la Travessia local Trofeu Enric Badosa, que tindrà lloc el 12 d’agost
  • la Mini-Travessia, que se celebrarà tot seguit
  • la Travessia al Port de Roses, que es portarà a terme el dia gran de la festa, el 15 d’agost.

Travessia local, Trofeu Enric Badosa

El diumenge 12 d’agost, a les 11h, se celebrarà la 33ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància serà d’uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 10 d’agost (a les 15h) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal·lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s’entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini-Travessia

El mateix dia 12 d’agost, una vegada finalitzat el Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

Travessia de Natació al Port de Roses

Per altra banda, el dimecres 15 d’agost, el GEN Roses organitzarà la 82ª Travessia de Natació al Port de Roses. Per a més informació sobre els horaris, recorreguts, reglament i inscripcions cal adreçar-se al GEN Roses | 972 25 70 03.