Obertes les preinscripcions per a educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria

Obertes les preinscripcions escolars a Roses

El període de preinscripcions per al curs 2022-2023 dels cicles d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, està oberta fins al 21 de març

La preinscripció es realitza de forma totalment electrònica a través de la web preinscripcio.gencat.cat i es pot tramitar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Aquelles famílies que per elles soles no puguin fer el tràmit, poden demanar cita prèvia al centre triat en primera opció.
El període de preinscripcions per al curs 2022-2023 dels cicles d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, està oberta fins al 21 de març.

Les ràtios a les aules comencen a baixar. La reducció s’inicia el proper curs escolar als grups d’Infantil 3, que de forma generalitzada tindran 20 o menys alumnes per aula. Progressivament s’anirà desplegant a la resta de cursos. 

Els avantatges que aporta la baixada de ràtios són afavorir l’atenció a les necessitats de l’alumnat, el professorat pot disposar de més oportunitats per desenvolupar noves habilitats i metodologies i la detecció precoç de les necessitats d’aprenentatge per prevenir abandonaments futurs.

Trobareu tota la informació relativa a les preinscripcions clicant aquest enllaç.