Ofereixen una nau per les carrosses de Carnaval de Roses, però el problema és l’alt cost del seu lloguer

La nau de Falgàs vista des de la carretera C-260

La nau és la de Falgàs, que es troba al terme municipal de Castelló d’Empúries

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses va convocar ahir als representants de les colles de Carnaval per notificar-les que s’havia trobat una nau per encabir les carrosses. La trobada va tenir lloc a la platea del Teatre Municipal, on la regidora Sílvia Ripoll va fer saber als assistents, poc més d’un quinzena, que hem rebut un missatge de l’empresa de Falgàs per oferir-nos la seva nau. Té 3.000 m2, amb serveis de WC i dutxa, condicionada per poder treballar les carrosses, l’únic handicap és el preu del lloguer”.

Detall de l’interior de la nau de Falgàs

I per aquest motiu, la regidora va convocar a les colles per fer-les saber la notícia i “fer una crida per a que com més carrosses entrin, més econòmic sortirà, i en total es poden encabir fins a 50”, va dir la regidora. És a dir, que si fossin un total de cinquanta pagaria cada colla uns1.200 euros, si fa o no fa, la quantitat que es pagava a la nau que es va cremar.

Entre els presents a la reunió es va mirar la possibilitat de poder el màxim de carrosses possible, ja que amb només les de Roses no s’arribaria a les quaranta. I entre les possibles solucions per rebaixar el cost del lloguer es va dir de parlar, donat que la nau està en el terreny municipal de Castelló d’Empúries, amb l’Ajuntament de la Vila Comtal per si les colles de Carnaval d’aquest municipi estiguessin interessades en entrar a la nau.

De moment, el que es farà serà contactar per mail amb els representants de la majoria de les colles que no van assistir ahir per saber si estant interessats en treballar i guardar la seva en la seva carrossa en aquesta nau de Falgàs.

Exit mobile version