Olga Simarro continuarà un any més al capdavant del PSC Roses

Olga Simarro
Olga Simarro continua un any més al capdavant de l'Assemblea del PSC de Roses

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Roses , Olga Simarro, va ser tornar a ser escollida com a Primera Secretària de l’Agrupació Municipal Socialista

Olga Simarro va tornar a ser ratificada, per majoria absoluta, com a Primera Secretària de el PSC Roses durant l’Assemblea Extraordinària celebrada aquest passat dimarts, de manera presencial per 6 persones i la resta telemàticament.

D’aquesta manera, Simarro continuarà per sisè any consecutiu al capdavant de l’Agrupació Municipal Socialista, després d’haver estat escollida per primer cop l’any 2014.

I l’objectiu que s’ha marcat Simarro en la seva nova reelecció com a Primera Secretària del PSC Roses “és treballaren el futur de PSC-Roses de cara a eleccions de 2023, amb tots els  inconvenients i dificultats que ens imposa aquesta pandèmia de la Covid-19”, destacant que l’Agrupació Socialista de Roses també “està treballant en la renovació, regeneració i ampliació tant de el projecte com de l’equip”. Una renovació de la qual no va voler tractar més en profunditat argumentant que és un tema “que es mereix la celebració d’una Assemblea Extraordinària per exposar i debatre tot amb detall”. Assemblea que, va concloure Simarro, “espero no haver de retardar en excés”.

D’altra banda, cal destacar que Miguel Muñoz, Secretari d’Organització i Comunicació de l’Agrupació de PSC Roses, va ser nomenat ahir dimecres Conseller de Federació per l’Executiva del Partit Socialista de Girona.

L’Executiva de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses està composada per:

  • President (Honorífico) : Jaume Noguer
  • Primera Secretària: Olga Simarro
  • Secretaria, Organització i Comunicació́: Miguel Muñoz
  • Secretaria Política Municipal i Finançes: Antonio Rodríguez
  • Secretaria de la Dona (Igualdad): Sonia Rollón
  • Secretaria Cultura, Esports i Festes: Manel Pedreira
  • Secretaria Política Social / Integració: Mohamed Saadoum
  • Secretaria Acció Sindical: Donaciano Olivas