Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Olga Simarro, fa un pas al costat de cares a les eleccions municipals del 2023

PSC Roses
Olga Simarro dona el relleu com a cap de llista a les eleccions municipals de 2023 a Josep Mª Martínez

La Primera Secretària del PSC Roses, Olga Simarro no es presentarà com a cap de llista als pròxims comicis locals i l’actual regidor a l’Ajuntament de Roses, Josep Mª Martínez, serà el candidat dels socialistes a l’alcaldia

Aquest passat dissabte, l’Agrupació Municipal del PSC Roses va celebrar una Assemblea extraordinària. Assemblea que va tenir com a únic punt de l’Ordre del Dia escollir al cap de llista per a les eleccions municipals de 2023, després que la Primera Secretària del partit, Olga Simarro, anunciés als militants i simpatitzants que “no em presentaré com alcaldable a les eleccions municipals de 2023”. I els motius  que va al·legar per no fer-ho va ser que “sempre he dit que dues legislatures és el temps que ha d’estar un candidat, i jo ja porto dos mandats, i per això he decidit fer un pas al costat”.

I com a nou alcaldable, Olga Simarro va proposar als militants que ho sigui Josep Maria Martínez, actual regidor a l’Ajuntament de Roses. Proposta que va ser acceptada per unanimitat, per la qual cosa encapçalarà la llista electoral del PSC per optar a l’alcaldia de Roses el 2023.

Martínez, que es va mostrar agraït pel ple consens que va obtenir la seva candidatura en el si de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses, el que primer que va voler fer “és reconèixer i agrair la tasca d’Olga Simarro al capdavant del partit des del 2015, que el va voler agafar per posar-se al capdavant quan pràcticament estava desmantellat”. Recordem que la legislatura 2011-2015, es va succeir una fugida continua de regidors socialistes que representaven al partit a l’Ajuntament, que fins i tot van esgotar gairebé els noms de la llista electoral que van presentar al 2011.

El que serà alcaldable del PSC Roses al 2023 va afirmar que durant els dos anys que queden de la legislatura actual “continuarem fent la mateixa oposició fiscalitzadora com hem fet fins ara, a la vegada que començarem a treballar per crear una llista nova amb gent solvent, compromesa amb Roses i que sigui capaç de portar a terme un programa il·lusionant, pragmàtic i progressista en benefici de tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Roses”.

Cal destacar que aquest canvi d’alcaldable per a les eleccions municipals de Roses del 2023 ha comptat amb el vistiplau i suport del Primer Secretari del Partit Socialista de Catalunya, Salvador Illa, i del Primer Secretari de la federació socialista de les comarques gironines, Marc Lamuà.