Per onzè any consecutiu Roses es mullarà per l’esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple a Roses

El proper dilluns, 10 de juliol, la Piscina de Roses acollirà un nova campanya, la onzena, del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Mulla't per l'esclerosi múltiple a RosesEntre les 7 del matí i les 10 de la nit d’aquest proper dilluns, 10 de juliol, la Piscina Municipal de Roses acollirà per onzè any consecutiu la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, campanya de sensibilització social i de natació solidària amb les persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya.

L’esclerosi múltiple

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central i és una de les malalties neurològiques més comunes entre la població de 20 a 30 anys, que no es pot pronosticar i pot variar molt d’una persona a una altra.
No és contagiosa, ni hereditària, ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral, quan estan iniciant els seus projectes vitals, i es dóna amb més freqüència (més del doble) en dones que en homes.
Fins ara, no es coneix la seva causa ni la seva cura.

I tots els diners recaptats a Roses es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple per tal de  col·laborar a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i donar suport a la recerca de la seva cura.

Marxandatge Mulla’t

L’entrada a la Piscina serà lliure, i només caldrà que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada amb un disseny ben original i exclusiu: samarretes, bosses, tovalloles, gorres…

Activitats per a la família

Cal destacar que a partir de les 4 de la tarda i fins a les 8 del vespre s’instal·larà un inflable aquàtic perquè les famílies que vinguin a mullar-se per l’esclerosi múltiple amb els seus fills, aquest s’ho passin d’allò més bé.

Això sí, seguint la normativa de la piscina, és a dir, que els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci càrrec a la zona de bany.

Cal recordar que l’any passat, a la Piscina de Roses, es van nedar uns 94.875 metres, assolint de 755,11 € de recaptació.

A tot el país són més de 600 piscines les que s’adhereixen a la campanya i que col·laboren per la causa, la majoria de les quals duen a terme l’esdeveniment el diumenge 9 de juliol. A Roses, però, ho farem just l’endemà, el dilluns dia 10.