Operació estiu a la Piscina de Roses per estar en forma

Piscina de Roses

‘Prepara’t per a l’estiu’, nova campanya de promoció de la Piscina de Roses

Piscina de RosesAmb la proximitat de l’estiu, la Piscina de Roses ofereix una campanya promocional pensada per a aquells nous usuaris que volen posar-se en forma abans de l’estiu. L’oferta consisteix en un descompte d’un 50% en la matrícula i les activitats del pack fitness gratuïtes fins a finals de juny, per a tots aquelles persones que s’abonin a l’equipament durant els mesos de maig i juny.

La Piscina de Roses ofereix més de 70 sessions a la setmana de condicionament físic i salut (aiguagim, spinning, aerodansa, body mind, pilates, TRX,…) dirigides pels professionals de l’equipament per posar-se a punt per a l’estiu. A més, els usuaris poden gaudir de les facilitats i comoditat que ofereix el nou sistema de reserves online.

Les instal·lacions que l’equipament posa a disposició dels seus abonats són dues piscines climatitzades amb aigua de gran qualitat, zona spa (amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament Star Trac, una sala polivalent i la sala d’spinning.

A més, entre els serveis i activitats que ofereix, es troben activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells -des de nadons fins a gent gran-, pack fitness amb activitats de condiconament físic i salut (spinning, pilates, TRX, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa,…), el campus infantil d’estiu Natació & English, i programes específics de salut, com l’activitat aquàtica per a gent gran i l’activitat terapèutica.