Nadal a Roses

Oportunitat pels joves de Roses per treballar a la vegada que es formen en la feina

El programa Fem Ocupació per a joves ofereix feina i formació durant 6 mesos a joves d’entre 18 i 29 anys

Programa “Fem Ocupació per Joves”Com ja va informar viladeroses.cat, l’Ajuntament de Roses, gràcies al conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal i els consistoris de Figueres i Castelló d’Empúries participa en el programa “Fem Ocupació per Joves”, que combina treball i formació a l’incloure un contracte de treball de sis mesos i una formació de 150 hores relacionada amb la feina.
Un programa emmarcat dins el marc del Programa de Garantia Juvenil a l’Alt Empordà, i que està adreçat a joves de 18 a 29 anys amb estudis de graduat d’ESO, Batxiller o Cicles Formatius de Grau Mig.
“Fem Ocupació per Joves” ofereix 20 places laborals a joves de tota la comarca per treballar i formar-se durant un període de 6 mesos, “és una bona oportunitat per al joves de Roses de formar-se alhora que entrar en el marc laboral dins d’una empresa de Roses”, ha afirmat la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

A partir de la recerca d’empreses interessades a contractar joves que disposin d’aquests estudis, s’oferirà als joves la possibilitat de treballar durant 6 mesos amb una modalitat de tipus dual que dedicarà entre 90 i 150 hores del total del contracte a la formació, mentre que la resta del temps es destinarà a les tasques del lloc de treball assignat.

Les empreses comptaran amb un ajut a la contractació facilitada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) de 3.891,60 € per a tot el període en cas de supòsit de jornada completa, o amb la possibilitat d’oferir una jornada reduïda, en funció de les necessitats de cada empresa. Els perfils laborals suggerits són el d’ajudant de Departament Comercial i auxiliar d’informació turística.

Pel que fa a la formació, els joves rebran continguts de màrqueting digital i publicitat, ofimàtica, atenció al client, etc, adaptant-la així a les necessitats de l’empresa.

Per demanar informació

Els interessats a participar en aquest programa poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, situada al número 1 del carrer Madrid. Telèfon 972 152 521, promocioeconomica@roses.cat