Oportunitat única a Roses per ser feliç amb un Somriure contra la Leucèmia

Un Somriure contra la Leucèmia

Dissabte, 31 de maig, se celebra a Roses la 6ª Nit de l’Humor ‘Un somriure contra la Leucèmia’

Un Somriure contra la LeucèmiaAl final d’aquest mes de maig està previst celebrar un dels esdeveniments que, edició a edició, s’ha convertit en un dels més divertits que succeeixen al llarg de l’any a Roses. Es tracta de l’espectacle humorístic ‘Un Somriure contra la Leucèmia’ organitzat per les associacions culturals Wendy`s Club i Pim,Pam,Puma benefici de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.
Un espectacle de monòlegs a càrrec de Dani Delacamara, el qual ha fet gires per tota Espanya amb ‘El Club de la Comedia’ i ‘Paramount Comedy’, que se celebrarà el proper 31 de maig al Teatre Municipal de Roses en dues sessions. La primera es durà a terme a les 20:30 hores i la segona a les 22:45 hores.
Recordem, per exemple, que en darreres edicions aquest espectacle de monòlegs ha obtingut un gran èxit tant d’assistència com de qualitat dels monologuistes. Només cal recordar per exemple, la 3ª Nit de l’Humor celebrada al setembre del 2012 amb la presència de Javi Sancho, Txabi Franquesa, Toni Moog, Miki Dkai, Ramon Tartas i l’actuació musical de Rumba Tramuntana que es va celebrar a la pista annexa el Pavelló d’Esports Municipal.
O qui no recorda la gran actuació que va oferir l’actor Agustín Jímenez al Teatre de Roses al maig de l’any passat, o sense anar més lluny el quartet de monologuistes Manolo Cereto, Jordi Merca, Josep Mendoza, Dani Lagi i el mag-humorista ‘Simplemente Pepe’, que van fer riure de valent als assistents i va aconseguir recaptar més de 4.000 euros per lluitar contra la leucèmia.

Donatiu: 15 € anticipada (18 euros el mateix dia)

Venda d’entrades a:

PERRUQUERIA EROS   TEL – 972253981- 660305008 (Alfons)

També pots reservar les teves entrades a aquest telefon:

Alex: 625698493