Optimist celebra el seu 20è aniversari amb el clown Marcel Gros i l’obra “Somriures i Llàgrimes”

Associació Optimist

A dalt, el clown Marcel Gros, i a baix l'obra "Somriures i Llàgrimes". Dos espectacles de qualitat per celebrar el 20è aniversari d'Optimist

L’Associació Optimist porta programant teatre infantil a Roses des de 1996

Associació Optimist
A dalt, el clown Marcel Gros, i a baix l’obra “Somriures i Llàgrimes”. Dos espectacles de qualitat per celebrar el 20è aniversari d’Optimist

En 1996 va néixer l’Associació Optimist  impulsada per alguns pares i mares de Roses per tal que a la Vila es programés teatre infantil, teatre dirigit a la mainada, que llavors era inexistent al municipi i per la qual cosa havien de portar als seu fills a d’altres per a que gaudeixen d’una actuació teatral.

20 anys es compleixen aquest mes d’abril de la creació d’Optimist, “vint anys que han passat molt ràpid, i quan vam crear l’associació no vam pensar si tindria futur, si duraria poc o molt, perquè anàvem al dia a dia, i sempre hem funcionat així fins l’actualitat”, va afirmar la principal impulsora i presidenta d’Optimist, Fina Puigdomènech.
Un dia a dia que ha estat molt beneficiós per a la mainada de Roses, i com a conseqüència per la qualitat de la programació del Teatre Municipal de la Vila, el qual  és un dels pocs escenaris teatrals en els que actualment el teatre infantil és un fixe, cada temporada, del seu programa.

Celebració del vintè aniversari amb Marcel Gros i aperitiu al matí per 5 euros

I per celebrar aquest vintè aniversari, Optimist ha programant per aquest diumenge al matí a les 12 hores l’espectacle “La gran A…ventura de Marcel Gros”, on Marcel Gros, el clown de més èxit actualment al nostre país farà una visita guiada a través del seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada.

Un espectacle infantil d’humor, que com sempre tindrà un cost de 5 euros, i que serà arrodonit, en aquesta ocasió, després de la seva finalització “amb un aperitiu que oferirem al vestíbul a tots els assistents”, va destacar Puigdomènech

Celebració vespertina del vintè aniversari d’Optimist amb l’obra Somriures i Llàgrimes

Però després de l’aperitiu no s’acaba la celebració del vintè aniversari de l’Associació Optimist, ja que el fet d’estar dues dècades programant i oferint teatre per als més petits de la casa s’ha de celebrar com cal.

Per aquest motiu, a la tarda es representarà “per gentilesa de l’Ajuntament de Roses amb l’entrada gratuïta per a tothom”, va dir la Fina, l’obra “The Sound of Music”, estrenada a casa nostra com “Somriures i Llàgrimes”.
“Somriures i Llàgrimes”
és una exitosa pel·lícula nord-americana, representada en el teatre, estrenada el 1965 que, dirigida per Robert Wise, va ser protagonitzada per Julie Andrews, Christopher Plummer i Eleanor Parker.

Un espectacle musical basat en el llibre de Maria Augusta Trapp, “La Familia Trapp” que podrem veure demà al Teatre Municipal a les 19 hores, i que servirà per posar la cirereta al 20è aniversari de l’Associació Optimist.