Roses Cultura

Ordis X Ordis (ERC-AM) és l’única candidatura que es presenta a les municipals en aquest poble altempordanès

Eleccions municipals 2023
La candidatura Ordis X Ordis, encapçalada per l'actual alcaldessa, Anna Torrentà

El nou equip que estarà al capdavant de l’Ajuntament a Ordis, liderats per Anna Torrentà, es va presentar fent un repàs de la feina feta en aquesta última legislatura

El grup d’Ordis X Ordis (ERC-AM) va celebrar ahir un acte de presentació de la seva candidatura, encapçalada per l’actual alcaldessa, Anna Torrentà, en el qual es va fer un repàs de la feina feta els darrers anys i presentant una llista renovada, que treballarà pel poble en els propers quatre anys. 

Amb la particularitat que la candidatura és la única que es presenta a les eleccions municipals a Ordis, l’acte, que va comptar amb molt bona acollida per part dels veïns i veïnes i major afluència que en anys anteriors, va servir també per les Àrees que ocuparan cadascú dels membres de la candidatura, a més d’explicar els projectes que marcaran la propera legislatura.  

Així mateix, es va aprofitar per agrair la feina feta a l’anterior equip i demanar el suport als veïns i veïnes per aconseguir les noves fites que encara el municipi. “Ens proposem treballar fites importants pel poble, com el projecte de Can Pere Calçat, l’escola o la depuradora. Som un equip amb cares noves, provinent de diferents àmbits, que ens uneix una cosa: l’estima per Ordis”, va manifestar Torrentà.