Oscar Gartín inaugura a Roses l’exposició ‘Fragments’ composada de pintures personals

Oscar Gartin al cicle 'Mirades pròpies
Oscar Gartin amb un retrat de la seva àvia

L’exposició ‘Fragments’ s’emmarca dins el cicle ‘Mirades pròpies’ impulsat per l’Ajuntament de Roses

Oscar Gartin al cicle 'Mirades pròpies
Oscar Gartín amb un retrat de la seva àvia

“És una exposició molt íntima, ja que són retrats de la meva família”, va dir l’artista rosinc Oscar Gartín durant la inauguració de ‘Fragments’ a Ca l’Anita. Una mostra que s’emmarca dins el cicle ‘Mirades pròpies’, impulsat l’any passat per l’Ajuntament de Roses amb l’objectiu de projectar l’obra dels artistes locals.

Com va dir l’artista Oscar Gartín durant la inauguració, l’obra exposada a l’equipament cultural de Ca l’Anita de Roses es composa d’una sèrie de retrats familiars, rostres, mirades en el que l’artista “va més enllà de representar a les persones que pinta, ja que com es pot comprovar cadascú dels quadres està ple de matisos, on s’aprecia l’inici de l’obra, totalment en blanc, fins arribar a les zones realitzades al detall”, va explicar l’assessor de Cultura de Roses i comissari de l’exposició, Toni Martínez.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, present a l’acte en representació de l’Ajuntament va destacar que “aquesta exposició és un èxit per la moltíssima gent que ha vingut i es degut a que és l’obra d’un artista rosinc”, recomanant “a tothom que vingui a veure-la per les dates de Nadal”.

Horari de visites

‘Fragments’ es pot visitar a Ca l’Anita de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores; els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores i de 17 a 20 hores (excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener).
La mostra romandrà a Ca l’Anita fins al 14 de gener.