Pablo López triomfa a Sons del Món amb el seu talent, la seva sensibilitat i el seu humor

Festival Sons del Món 2020

Pablo López, a la Ciutadella de Roses, va gaudir i va fer gaudir al respectable en el setè concert de Sons del Món 2020

Pablo López deixa petita la Ciutadella de Roses en el setè concert de Sons del Món 2020

Quan artista ve actuar i entra per primer cop a la Ciutadella de Roses no pot evitar de sorprendre’s per la meravella del lloc. Però, quan puja a l’escenari, ja de nit, i veu milers de persones (anys anteriors) i unes mil (enguany), entre públic i organització, la seva ànima s’emplena de goig davant el que veuen els seus ulls. I ahir, Pablo José López Jiménez, de nom artístic Pablo López, no va ser una excepció.
El cantant malagueny, tot just pujar a l’escenari, seure’s davant el seu piano “al quiero con locura”, i començar a interpretar els primers acords de Nací en el Mediterráneo, versió que va fer de la cançó de Joan Manel Serrat,  ja es va sentir com a casa. Es va trobar còmode, si no fos “porque parece qeu algunos se estan peleando por aquí”, va dir López davant el bateig de les lones que l’envoltaven a l’escenari a causa de la fluixeta Tramuntana que va bufar durant tot el concert.

Pablo López, a dalt de l’escenari es tot honestedat, sensibilitat, talent i humor, com quan li va respondre a un espectador “ya se que es la Tramuntana, si soy más de aquí que tu!”.
I a mesura que anava cantant i interpretant els temes del seu anterior disc, Camino, Fuego y Libertad i d’altres del nou treball, Unicornio, més integrat es va trobar l’artista malagueny a la Ciutadella.
Així, ja en la quarta cançó, Suplicando, ja va fer aixecar al respectable de les seves cadires que no van tornar a ocupar, excepte breument, fins al final del concert.

López, nascut a Fuengirola, es va donar a conèixer en el món de la música ara fa 12 anys, quan va participar a l’edició d’Operació Triunfo 2008. Un artista que continua alternant els escenaris amb els platós de TV, i que molts dels assistents a la Ciutadella ja coneixia del seu talent per les seves aparicions al programa ‘La Voz’ d’Antena 3. I ahir, en viu i en directe a Roses, el respectable va poder gaudir de Pablo López en tota la seva essència…
El concert es va fer curt.