Pack Jove Virtual 2015 o el Carnet Jove al mòbil amb molts de descomptes

Pack Jove Virtual 2015

Els joves entre 14 i 29 anys poden gaudir de descomptes arreu de Catalunya descarregant l’aplicació ‘Pack Jove Virtual 2015’

Pack Jove Virtual 2015Amb l’eslògan “Nou Pack Jove Virtual. Viuràs sensacions úniques”, es va presentar a finals del mes de gener la nova aplicació mòbil, ‘Pack Jove virtual perquè els joves facin ús dels avantatges i descomptes. Per primera vegada, els titulars podran fer ús d’aquest servei a través de l’aplicació mòbil del Carnet Jove, disponible gratuïtament a través de Google Play, Apple Sotre i del web del carnet.

També els pots imprimir a través de la nova pàgina web del Carnet Jove que estrena disseny i és més interactiva i intuïtiva.
El nou Pack Jove Virtual, a més,  pretén facilitar i incrementar l’ús d’aquest servei i del Carnet Jove en general.

El Pack Jove, el servei del Carnet Jove més valorat i utilitzat pels titulars, inclou un total de 146 vals de descompte que estan valorats en més 2.500 euros. D’aquests, 67 vals són 2×1, 43 són descomptes del 50%, 25 són tarifes especials i 11 són vals de gratuïtat. Aquests avantatges inclouen àmbits com ara la pràctica de l’esquí, l’assistència a teatres, museus i esdeveniments esportius, l’allotjament turístic o el transport. Amb aquesta novetat, els joves podran fer ús del Pack virtual a través del mòbil, la tauleta o l’ordinador.

Els descomptes del Pack Jove s’afegeixen als més de 8.000 descomptes permanents i temporals dels quals podran gaudir els titulars aquest any. Els diferents àmbits dels descomptes són: cultura (16%), turisme i mobilitat (15%), salut (12%), formació (12%), esports (10%), tecnologia (8%) i lleure (4%), mentre que el 23% restant d’avantatges corresponen a d’altres àmbits.

L’APP del Carnet Jove també inclou des de l’any passat un servei de geolocalització que permet conèixer a l’usuari els avantatges i ofertes de què disposa a prop.

El 2014, més de 60.000 usuaris van fer ús d’aquesta de l’aplicació mòbil del Carnet Jove.