‘Paisatge Líquid’ de Carlos Victòria, nova exposició del cicle Mirades Pròpies de a Ca l’Anita de Roses

Carlos Victòria al cicle Mirades Pròpies de Roses

Obra de Carlos Victòria que forma part de l'exposició ‘Paisatges Líquids’

El rosinc Carlos Victòria presenta aquest dissabte, 24 de novembre, la seva obra a Ca l’Anita

Carlos Victòria al cicle Mirades Pròpies de Roses
Obra de Carlos Victòria que forma part de l’exposició ‘Paisatge Líquid’

El cicle Mirades Pròpies és una iniciativa impulsada fa un parell d’anys per l’Ajuntament de Roses per oferir un espai d’exposició a artistes locals. Un cicle que va ser inaugurat amb una exposició conjunta de quatre artistes Roses i pel que posteriorment han passat Patricia Soler i Oscar Gartín.

I aquest proper dissabte, 24 de novembre, a les 20 hores, s’inaugura a Ca l’Anita l’exposició ‘Paisatge líquid’, de Carlos Victòria, la qual també s’emmarca aquest cicle de Mirades Pròpies que l’Ajuntament de Roses dedica als artistes locals.

Carles Victòria, arquitecte i paisatgista, preocupat per les diverses relacions, diàlegs i tensions que s’estableixen en el nostre entorn més immediat, es deixa emportar per aquesta atracció mistèrica i proposa un recorregut pels paisatges líquids en formació: aigua tacada de tinta que el traç de l’artista, de forma ràpida i fresca, fa moure creant així la il·lusòria realitat del paisatge.

Els seus paisatges líquids situen l’espectador davant l’abisme fosc de la creació, allà on la ment busca significats, estructures, combinacions, solidesa. Les seves imatges evidencien aquesta foscor, aquest misteri carregat de possibilitats que flueix de la mà de l’artista i que es materialitza sobre el paper o la tela, com imatges desdibuixades que apareixen quan mirem les parets escrostonades o quan mirem els núvols de forma desinteressada. Són formes caòtiques on la imaginació queda atrapada i busca una forma recognoscible, una imatge a què aferrar-se per tal de donar un significat a allò que anomenem realitat.

Horari de sala:

De dilluns a divendres de 10 h a 13.30 h i de 17h a 19.30h

Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h i de 17h a 20h

L’exposició ‘Paisatges Líquids’ restarà oberta al públic fins al 16 de desembre.