Palau-saverdera celebra durant aquests dies la 16ª edició de la seva Setmana Cultural

Setmana Cultural de Palau-saverdera

Des del passat divendres i fins el proper diumenge Palau-saverdera celebra la seva Setmana Cultural

Setmana Cultural de Palau-saverderaLa XVI Setmana Cultural de Palau-saverdera es va iniciar aquest passat cap de semana amb la celebració divendres d’una conferencia sobre la Donació de Sang, van continuar dissabte amb una excursió a Port Aventura, i un Taller de Pintura Infantil pel matí i un concert del grup Empordà Gospel Choir per la tarda d’ahir diumenge.

Els actes proseguirán demà dimarts amb una xerrada a càrrec del cardiòleg Marco Aurelio Paz, que tindrà lloc a les 21 hores, un altre dijous impartida per la doctora Rosa Puig sobre l’insomni, a les 20:30 hores.

I ja el cap de setmana arribarà el gruix de les activitats programades en aquesta Setmana Cultural. Divendres a la tarda amb el dia dedicat a la mainada amb l’actuació de La Família Guirigall i una estupenda xocolatada, que tindrà lloc al Centre Cívic. Dissabte amb la Festa dels Pastissos i la Mostra de Cuina, també al Centre Cívic. I ja diumenge, dins els actes de la Setmana se celebrarà la 29ª Festa de la Vellesa, que s’iniciarà amb la tradicional foto de grup, continuarà amb l’Ofici Solemne amb acompanyament musical, un dinar de germanor, i continuar a la tarda amb l’actuació de la Banda de l’Escola de Música de Palafolls i, després, amb el ball gratuït que oferirà Copacabana, que tancarà d’aquesta manera tant la Setmana Cultural com la Festa de la Vellesa de Palau-saverdera.