Palau-saverdera estrena l’Aula d’Informàtica amb un taller de noves tecnologies per a adults

Aula d'Informàtica de Palau-saverdera

Taller de Noves Tecnologies a la nova Aula d'Informàtica de Palau-saverdera

Un Taller que s’ha dividit en dos grups depenen del nivell de coneixement dels assistents

Aula d'Informàtica de Palau-saverdera
Taller de Noves Tecnologies per adults a la nova Aula d’Informàtica de Palau-saverdera

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha inaugurat l’aula d’informàtica a la primera planta de l’hotel d’entitats per tal d’apropar les noves tecnologies a tots els veïns i veïnes del poble.

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha posat en marxa una aula d’informàtica a la primera planta de l’hotel d’entitats per tal d’apropar les noves tecnologies a tots els veïns i veïnes del poble.

Una nova aula d’informàtica, que compta amb 8ordinadors, connexió a internet i una impressora, així com el mobiliari necessari per fer còmode i funcional aquest espai, ha posat en marxa l’Ajuntament de Palau-saverdera amb la realització d’un taller de noves tecnologies per a adults. Taller que compta amb la col·laboració de la Fundació Catalana de l’Esplai, Fundesplai, i que s’ha dividit en dos grups, el de nivell 0, que es porta a terme tots els dijous, de 18 a 19.30 hores  i el de de nivell 1 on es donen classes d’ofimàtica, és a dir, dels programes de Word, Excel i Powerpoint, tots els dimecres, de 19 a 20.30 hores.

Aquest nou equipament municipal ha tingut un pressupost de 6.130,07 euros, i l’equip de govern de Palau-saverdera, a part de la realització de tallers per adults i el temps destinat als joves que participen en l’Espai Jove, està estudiant la possibilitat d’obrir la sala al públic en hores concretes, a més de poder aprofitar l’aula per fer formació relacionada amb la promoció econòmica del poble”, va afirmar la regidora de Noves Tecnologies, Paulina Calvo, la qual és l’encarregada d’impartir el taller d’ofimàtica, juntament amb un monitor de Fundesplai.

Èxit de participació als tallers

Cal assenyalar que aquest tallers o cursos, totalment gratuïts, es van iniciar la setmana passada i duraran fins a final de febrer, temps en el que els alumnes assistiran a 12 sessions d’una hora i mitja cadascuna.
L’èxit de participació ha fet que ja no hi quedin places disponibles per poder assistir-hi, tot i això, els interessats a participar en futures edicions, poden contactar amb l’Ajuntament a través del seu Facebook, per telèfon 972 55 23 37 o enviant un mail a ajuntament@palau-saverdera.cat

El curs de nivell 1 no suposa cap cost per a l’Ajuntament, perquè assumeix el guiatge la mateixa regidora de Noves Tecnologies, i el curs de nivell 0, que dinamitza Fundesplai, té un cost de 320 euros, segons es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 14 d’octubre.