Palau-saverdera estrena pilones amb informació turística i comercial

Palau-saverdera

Una de les tres pilones informatives instal·aldes a Palau-saverdera

L’Ajuntament de Palau-saverdera instal·la 3 pilones informatives a diferents punts de la població

Palau-saverdera
Una de les tres pilones informatives instal·aldes a Palau-saverdera

La primera de les pilones instal·lades per l’Ajuntament de Palau-saverdera amb l’objectiu d’oferir informació turística i comercial del municipi es troba a la mateixa entrada del nucli urbà pel carrer Nou.
El segon punt estratègic escollit per instal·lar una altra pilona informativa ha estat l’entrada del poble per Bellavista. I la tercera està ubicada a la font de Dalt, tot just on es situa el punt d’inici dels itineraris de muntanya, rutes que el consistori ha netejat i senyalitzat recentment.

Cal destacar que a la part superior de les pilones s’hi ha col·locat un mapa amb tots els hotels, restaurants, botigues i altres negocis que hi ha a la població. També es pot trobar els diferents elements d’interès turístic ubicats en el mapa i un codi QR amb informació sobre els itineraris que es poden fer a peu per la muntanya.

Properament es col·locaran mapes també a l’entrada de la urbanització del Mas Isach i a diferents punts del poble on, per diferents raons, hi ha una important confluència de persones.