Palau-saverdera porta 6 dies sense telèfon i internet pel robatori del fil de coure de la línia

Palau-saverdera
Línia tallada de telèfon i internet al tram de la urbanització del mas Isach de Palau-saverdera

El telèfon del dispensari de Palau-saverdera, per exemple, va començar a fallar dijous de la setmana passada i avui al matí encara no funcionava

Palau-saverdera
Línia tallada de telèfon i internet al tram de la urbanització del Mas Isach de Palau-saverdera

El robatori de fil de coure de la línia de la companyia Movistar ha provocat que des de dijous passat alguns punts del municipi de Palau-saverdera porti des de dijous passat sense telèfon i internet.
Una manca de cobertura telefònica i d’Adsl que durant el cap de setmana passat va provocar problemes de funcionament al caixer automàtic del poble, això com a les botigues que volien cobrar als clients amb targeta.

La línia d’Internet de l’Ajuntament, per exemple tampoc funciona i, com a conseqüència, els serveis de recaptació no poden treballar amb normalitat. Així mateix, el telèfon del dispensari, que va començar a fallar dijous de la setmana passada, avui al matí encara no funcionava.

L’alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas, ha afirmat que aquesta situació d’incomunicació telefònica que pateixen els veïns del municipi per culpa del robatori de fil de coure “se solucionaria d’una vegada per totes anant a buscar als que compren el fil. Aquesta és la clau del problema, perquè si no n’hi ha compradors d’aquest material no hi hauria gent dedicada a robar-lo”.

Així mateix, Deusedas es troba molt molest per la poca diligència de la companyia Movistar en solucionar el problemaa l’assenyalar que “han anat veïns a queixar-se a la companyia i els han dit que això perquè Palau no té una central de telefonia, quan l’Ajuntament els va oferir els terrenys per construir-la i se’n van riure. Són uns incompetents”.

Segons l’Ajuntament de Palau-saverdera, ahir al matí hi havia operaris treballant per reparar un tram de línia que passa per sota de la urbanització del Mas Isach, però avui, a dos quarts de deu del matí, no hi havia ningú treballant.