#Pantalla

Anna Jorquera, regidora d'Esports i Joventut

Centrant-nos en les#crítiques rebudes per la famosa pantalla televisiva que es va posar a la plaça Frederic Rahola per tal de veure la final de la #Eurocopa, des de la #JNCROSESens mostrem neutres a la seva imposició. Som un partit tolerant i democràtic i respectem el fet que hi hagi molts seguidors de la selecció espanyola i el dret que tenen a poder gaudir del bon futbol que ens han ofert en aquesta Eurocopa. Recalcar que la selecció espanyola està formada per diversos jugadors que mereixen el nostre recolzament moral i esportiu. Es governa per tot el poble, no nomès per uns quants.

#Femmemòria.  Per a molts dels nostres esportistes #rosincs, la única via per arribar a l’èxit en la seva carrera esportiva és ser membre de la selecció espanyola, sinó, no poden participar ni en campionats europeus, ni mundials, ni olimpiades,etc. Bé que tots desitjem que en#Maverick Viñalesguanyi totes les curses, en el seu dia ens vàrem emocionar amb la medalla olímpica de’n Xavi Bosma, cel.lebrem i ens reunim tots per seguir el Barça a la#lliga espanyola i desitjem que guanyi la#copadelrei !!!!! I doncs?

@FrancescGiner#GDP

Referent a la critica que fa Gent del Poble on es qüestionava l’ús de l’estelada per part de la #JNCROSES, a continuació s’exposa de forma clara i contundent el que representa per a la #JNC:
”Per als joves de la JNC l’estelada significa molt més que una bandera. Significa el futur de Catalunya, un futur que per aconseguir-lo requereix feina, il·lusió i rigor. Volem una Catalunya lliure i pròspera en l’àmbit econòmic i social.”