Suquet de peix de Rose

Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer pleguen del Grup Municipal Socialista de Roses

PSC Roses
Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer

Tots tres, però, continuaran a l’Ajuntament de Roses com a regidors no adscrits

PSC Roses
Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer

La renuncia del darrer portaveu del PSC Roses a l’Ajuntament, Francisco Martínez, feta oficial darrer ple del passat dilluns, i, sobretot la creació de la nova executiva del partit, encapçalada per la rosinca Olga Simarro ha provocat que Paqui Guijarro, Francis Martin hagin decidit no continuar com a regidors del Grup Municipal Socialista. Els edils diuen “no ens sentim identificats amb la nova executiva del partit”, ha manifestat a aquest diari digital, Guijarro, ratificant les seves paraules tant Ferrer com Martín.

“Jo volia deixar el partit quan la Magda ho va renunciar a la seva acta de regidora”, ha explicat Paqui, per continuar dient que “però després de mantenir una reunió amb el primer Secretari General del PSC de Girona, Juli Fernández, vaig agafar el compromís d’esperar a la creació de la nova executiva. I com no em sento identificada, plego”.

Tant Carles Ferrer com Francis Martín han pres la mateixa decisió per idèntica causa “no ens sentim representats per Olga Simarro, sobretot després, ha afegit Guijarro, “del comportament, declaracions i actituds que han tingut tan ella com Jesús Mínguez”.

Tots tres, però, seguiran a l’Ajuntament de Roses com a regidors no adscrits, tot i que des del PSC a Girona els va demanar que deixessin l’acta del Grup Municipal Socialista lliure per ser ocupada per un altre membre de la llista, “continuem com a regidors no adscrits perquè volem representar-nos a nosaltres i, sobretot, a tota la gent que va posar la seva confiança en la nostra tasca durant les passades eleccions municipals”, ha remarcat Paqui Guijarro.

Vuit regidors del PSC Roses han dimitit a la present legislatura

Al juliol del 2011, poc després d’iniciar-se la nova legislatura, va renunciar a la seva acta de regidor per motius professionals, Juanjo Viñuela, el qual va ser substituït per l’actual Secretari del partit, David Beltran.
Al últim ple d’aquell any, Agustí Donat va seguir els passos de Viñuela deixant la política, una renúncia també motivada per raons personals. Francis Martin va ocupar el seu lloc.

A finals de l’any passat, el PSC Roses va tenir dos baixes més, la d’Imma Carrión i la cap de llista, Magda Casamitjana. En substitució de Carrión va entrar a la corporació municipal Jesús Mínguez. Encara els socialistes han de cobrir la vacant de Casamitjana.
I en el darrer del mes de març, Paco Martínez també va dir adéu a la política.
Cinc regidors que sumats a Paqui Guijarro, Francis Martin i Carles Ferrer seran 8 edils del PSC rosinc que deixen el partit quan no s’han complert els tres anys de legislatura.