El Pare Noel ja és a Roses i regala una joguina a cada nen que va a veure’l

El Pare Noel reparteix joguets a Roses
El Pare Noel amb un nen, a l'esquerra, i les mares impulsores de la iniciativa amb els elfos que porten la il·lusió del Nadal

Tres veïns de Roses porten “la il·lusió del Nadal” fent venir abans d’hora al Pare Noel que reparteix entre els nens i nenes de la Vila

El Pare Noel reparteix joguets a Roses
El Pare Noel amb un nen, a l’esquerra, i les mares impulsores de la iniciativa amb els elfos que porten la il·lusió del Nadal als nens i nenes de Roses

Dues mares de Roses, la Montse i la Janet, amb José Antonio Blázquez van portar a terme una recollida de joguines, “la majoria nous, ja que estan sense usar,” per donar als nens i nenes de Roses.

I la donació de joguines la van encetar el passat dissabte des del número 22 del carrer Puig Rom, el Pare Noel acompanyat dels Elfos Pau, Irene, Sane, Sílvia i Aroa. Van començar a les 5 la tarda i van acabar a les 8 del vespre. El mateix horari que van fer el diumenge, dia 17.

Així, cada nen que s’apropava acompanyat dels seus pares li feia entrega de la seva carta al Pare Noel, i després de degustar, si volia, un xocolata desfeta, agafava una joguina, entre les moltes que hi havia, i marxava tot content cap a casa.

Segons els impulsors d’aquesta donació de joguines “la fem per portar la il·lusió als nens i nenes de Roses de poder veure al Pare Noel i que li doni una joguina, ja que normalment els actes populars el protagonisme el té el Cagatió i els Reis Mags, i hi ha molts de mainada que també demanen els seus regals al Pare Noel”.

El Pare Noel, per la seva part, va assenyalar que “m’han fet venir abans d’hora, però ho faig amb molt de gust, i ja que sóc a Roses em quedo fins al dia de Nadal per repartir més joguines”.

Però abans que arribi el dia de Nadal, el Pare Noel continuarà repartint joguines des del nº 22 del carrer Puig Rom. Això serà aquest proper divendres 22 i al dia següent, dissabte dia 23, de 17 a 20 hores.