El Pare Noel li porta un Dyane 6 de regal gràcies als Gorditos Team

Gorditos Team

Josep Lluís Martos fent entrega a Micaela Teodareu de les claus del Dyane 6

Els Gorditos Team van sortejar aquest cotxe dels anys 70 per recaptar diners i comprar material per anar al ralli Maroc Challenge

Gorditos Team
Josep Lluís Martos fent entrega a Micaela Teodareu de les claus del Dyane 6

Micaela Teodareu és un senyora rusa resident a Roses que va comprar per un 1 euro una participació de loteria per donar un cop de mà als Gorditos Team, els qual van rifar un cotxe antic, un Dyane 6, per tal de recaptar diners per comprar material que després van repartir durant la celebració del ralli Maroc Challenge, prova esportiva solidària que se celebra al nord d’Àfrica i en la que van participar per tercer cop consecutiu.

I el número adquirit per l’afortunada va ser el 01.198, que coincideix amb les 4 últimes xifres del primer premi de la Loteria de Nadal.

I el passat divendres, els Gorditos Team li van fer entrega a la senyora Micaela, de 61 anys, del cotxe, mostrant-se “molt contenta, perquè al principi no sabia quin model era, però ara sí, sé que és molt antic i està molt ben valorat”.

Aquest Dyane 6, en concret, és de l’any 79, “el van fabricar quan jo tenia 16 anys, i ara que tinc cotxe em trauré el carnet de conduir”, va assegurar Micaela Teodareu.

El Pare Noel, a través dels Gorditos Team, l’ha portat com a regal un cotxe d’època “amb l’ITV passada, el canvi de nom realitzat, l’assegurança en vigor per un any i el dipòsit ple de benzina”, va assegurar Josep Lluís Martos, un dels integrants dels Gorditos Team i el que li va donar les claus del cotxe a l’afortunada.
Ara, el permís de conduir ja és cosa dels Reis Mags.

140 pilotes de futbol gràcies a la venda dels número de loteria

Gràcies a la venda dels números de loteria amb 1 euro la participació, “hem pogut repartir més de 140 pilotes de futbol”, va afirmar Josep Lluís Martos, un dels integrants dels Gorditos Team.
Les primeres que van donar van ser l’A.E. Roses durant al presentació de la nova temporada de futbol, la gran majoria les van repartir entre els nens i joves del Marroc durant la celebració del ralli Maroc-Challenge, “i les que es van sobrar les vam donar al Pare Noel que es va muntar al carrer Puig Rom”, va assegurar Martos. Un Pare Noel que va donar regals a més de 400 nens i nenes de Roses.

Cal a dir que els Gorditos Team no van poder repartir totes les pilotes al Marroc, ja que van haver d’abandonar per avaria a la quarta etapa del ralli del seu Citroen AX.