Part del personal del Consell Comarcal treballa demà, Dia de la Constitució

Part del personal del Consell Comarcal de l’Alt Empordà treballarà aquest dijous, Dia de la Constitució, tal com van fer el passat 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat. D’aquesta manera els treballadors, després d’una consulta feta al llarg de la setmana, han rebut la corresponent conformitat de la gerència i de la presidència de la institució per expressar d’aquesta manera el seu rebuig a aquestes celebracions en l’actual context social i polític català.

El personal que estigui ubicat en altres centres, ajuntaments o dependències que no depenen directament del Consell i es vulguin adherir a la jornada no festiva hauran de traslladar-se fins a les oficines del carrer Nou i realitzar allà la seva jornada laboral d’acord amb les indicacions dels respectius caps d’àrea.

Tots els treballadors hauran de fitxar a l’entrada i a la sortida, com qualsevol dia laboral, amb l’objectiu de tenir constància de les persones que han treballat i de quin horari han realitzat. Aquestes hores seran comptabilitzades com a feina i es compensaran amb el mateix nombre d’hores qualsevol altra dia, en els propers quatre mesos, de comú acord amb els responsables de personal.

S’adverteix que el registre no estarà operatiu i tampoc no es garanteix el funcionament ordinari de tots els serveis ja que el fet d’anar a treballar el 6 de desembre, com també va passar el 12 d’octubre, és completament voluntari