A partir d’aquest dilluns, 24 d’abril, hi haurà talls de trànsit a la carretera del Far de Roses

Carretera del Far de Roses

Carretera del Far de Roses

La causa d’aquest talls són els treballs d’asfaltatge que es desenvolupen a la urbanització del Puig Rom

Carretera del Far de Roses
Carretera del Far de Roses

Les obres d’asfaltatge de la urbanització del Puig Rom que es venen realitzant des de mitjans de març, arriben dilluns 24 d’abril, a la carretera del Far, motiu pel qual aquest vial, així com la seva continuació a la carretera de Canyelles, es veuran afectats per talls de trànsit durant els propers dies.

Al llarg de la setmana, i a mida que avancin els treballs d’asfaltatge, s’anirà tallant la circulació dels trams afectats, amb la corresponent habilitació dels passos i rutes alternatius per part de la policia local.

El conjunt del projecte d’asfaltatge preveu la millora i rehabilitació d’una vintena de carrers, amb un total de 9.653 km i 40.988 m2 d’actuació. Les obres consisteixen en la reposició del paviment en aquells carrers on el mateix presenta deficiències a causa d’arrels, esquerdes o trencaments superficials. El projecte compta amb un pressupost total de 354.000 euros.

L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties que la realització d’aquestes obres de millora puguin ocasionar a veïns i usuaris dels vials.