Cinema a la Fresca

Partit de Festa Major de l’A.E. Roses contra tot un equip de 3ª Divisió Nacional

Festa Major de Roses 2021
Foto de família dels equips de l'A.E. Roses i el C.F. Peralada, i en detall l'alcalde de Roses, la regidora d'Esports i el president del club amb el capità xampanyer amb el trofeu de campió

L’A.E. Roses va escollir enfrontar-se en el partit de la Festa Major de la Vila per celebrar el seu centenari contra el C.F. Peralada, que milita a la 3ª Divisió Nacional de futbol

Fa 10 dies escassos que han començat els entrenament de la pretemporada, i en el primer partit de preparació el primer equip de l’Agrupació Esportiva Roses, que l’any vinent jugarà a 2ª Catalana, va decidir enfrontar-se a tot un equip de la 3ª Divisió Nacional de Futbol, el C.F. Peralada.

El repte s’ho valia, era el partit de la Festa Major de Roses 2021, any en que el club celebra el seu centenari. Per tant, el resultat final de 0 a 4 no és gens escandalós donat que els rosinc juguen en una lliga amateur i el xampanyers ho fan en una de professional.
Tot això, la lectura que fa l’entrenador del primer equip de l’A.E. Roses, Ramón Pérez, és molt positiva, “ja sabíem de la dificultat  que suposaria jugar contra un equip de superior categoria, però la imatge que ha donat l’equip ha estat bona, hem competit molt bé, no ens  han creat gaire ocasions de gol i hem mantingut molt la possessió de la pilota, que és  la nostra idea de joc”.

És més, segons afirma el tècnic rosinc, “si continuem així, amb aquesta línia d’avui, tindrem l’actitud correcta per competir a la 2ª Catalana”.

Festa Major de Roses 2021
El president de l’A.E. Roses li va fer entrega a l’exjugador del club, Eduard Sastre, d’una samarreta amb el seu nom i dorsal

Cal destacar que si al descans d’aquest partit es va fer un homenatge als expresidents de l’A.E. Roses, a l’inici del matx es va també un petit reconeixement a Eduard Sastre, jugador que va penjar les botes al final de la temporada passada i, al qual el president del club, Sergi López, li va fer entrega d’una samarreta amb el seu nom i el dorsal amb el que sempre ha defensat els colors de l’A.E. Roses. Tot seguit, l’Edu va ser convidat a fer el servei d’honor.

L’alcalde de Roses i la regidora d’Esports fan entrega del trofeu de campió

L’alcalde de Roses, Joan Plana, i la regidora d’Esports, Vero Medina, van fer acte de presència a l’estadi municipal del Mas Oliva en iniciar-se la segona part. El motius és que van ser els encarregats de fer l’acte d’entrega del trofeu de guanyador al capità del C.F. Peralada.