Suquet de peix de Rose

Partit de Festa Major entre l’AE Roses i la UE Figueres

L’Agrupació Esportiva Roses van caure per 1 a 4 davant la Unió Esportiva Figueres, rival de superior categoria en el partit de Festa Major que va servir de preparació de cares a la temporada vinent

Tretze dies feia ahir que l’AE Roses va començar els entrenaments de pretemporada de cares a la lliga de futbol 2023-24, en la que militarà a Primera Catalana 28 després de l’última vegada que ho va fer, a la temporada 1944-95.

I ahir en el partit de la Festa Major de Roses, l’Agrupació Esportiva es va enfrontar davant la Unió Esportiva Figueres “perquè volíem que fos un partit entrentingut per a l’espectador a la vegada que servís al míster Èric Pérez, de preparació de cares a la temporada vinent”, va manifestar el president del club rosinc, Sergi López.

Festa Major de Roses 2023
Miguel Muñoz fent entrega del trofeu de campió al capità de la UE Figueres

I la UE Figueres, que militarà la temporada vinent a la categoria Elit, categoria nova amb l’objectiu que serveixi de pont entre la Tercera Federació (Lliga Professional) i la Primera Catalana i, per tant, categoria superior a la de l’AE Roses es va imposar per 1 a 4, guanyant el trofeu de Festa Major. Trofeu que va ser lliurat al capità de l’equip figuerenc pel regidor d’Esports, Miguel Muñoz davant del representant de la Federació Catalana de Futbol, Carles Mallart, el recent estrenat president del Figueres, Dani Sala, el propi president de l’AE Roses Sergi López, i la regidora de Joventut de Roses, Ester Navas.
“El partit de futbol mai pot faltar en una Festa Major, és un clàssic de qualsevol festa en ser el futbol l’esport que més practica en el món i per això hem volgut estar en representació de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses”, va afirmar Miguel Muñoz.

El resultat de partit va ser el de menys, ja que va esdevenir en una bona prova de foc per al tècnic Èric Pérez de cares als rivals que es trobarà la temporada vinent. Partit, a més en el que va fer jugar a les noves incorporacions de l’AE Roses, com ara el porter Ian Doré, els defenses Alejandro Montoro i Aleix Caball, els migcampistes Ivu i Joel Huertas, i Ridu, Edgar i Batis, a més del Juvenil Moha, per tal que es vagin acoblant i agafant els mecanismes del joc de l’equip.