Partit de futbol de Festa Major de Roses entre companys de pis

Festa Major de Roses 2019
Foto de família dels equips de l'A.E. Roses i el Roses City, i en petit, el capità de l'A.E. Roses, Jaume Sastre amb la copa de campió flanquejat per Sergi Lópes i Vero Medina

L’A.E. Roses i el Roses City, que comparteixen el camp municipal  del Mas Oliva, van disputar el partit de futbol de Festa Major

L’Agrupació Esportiva Roses, club titular de l’Estadi Municipal del Mas Oliva, i el Roses City, equip que es va crear l’any passat van disputar el partit de Festa Major de Roses.
Curiosament, l’A.E. Roses i el Roses City van jugar aquest partit com a locals, ja que tots dos equips juguen al municipal del Mas Oliva les seves respectives lligues, l’Agrupació a 3ª Catalana i el City, a quarta.

Un partit de Festa Major que va ser això de festa “perquè no veiem al Roses City com a un rival, primer perquè no ho són ja que juguen en un altre categoria, però sobretot perquè, en compartir l’estadi, els vèiem com uns companys, com uns companys de pis, podríem dir  i esperem que aquest partit sigui el principi d’una bona relació entre tots dos equips”, va afirmar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

En aquest sentit, la regidora d’Esports, Vero Medina, va assenyalar “la importància de l’esport com a eina de cohesió social i de treballar els valors com poden ser el treball en equip i el companyerisme, i aquest partit de futbol de Festa Major ha estat un exemple”.

El resultat d’aquest partit de futbol de la Festa Major de Roses 2019 vas ser de 2 a 0 a favor de l’A.E. Roses. Resultat del tot lògic tenint en compte la categoria superior en la que juga respecte al Roses City.
La copa de campió la va lliurar la regidora d’Esports i el president del club al capità de l’A.E. Roses, Edu Sastre.

Triangular entre els tres equips de futbol de Roses que no va ser possible

El president de l’A.E. Roses va desvetllar que el seu objectiu “era organitzar un partit de futbol de Festa Major en format triangular amb els tres equips de futbol de Roses, però no ha estat possible perquè el Base Roses va declinar la invitació de participar-hi”.