Mes de paraules

Partit de futbol de Festa Major entre el Roses i La Jonquera

L’A.E. Roses disputarà el tradicional partit de futbol de festa major el proper dijous, 15 d’agost, contra La Jonquera U.E.

Partit de futbol de la Festa Major de RosesUn partit que enfrontarà a dos equips que han seguit, en les dues darreres temporades, dos camins totalment oposats. Tots dos, militaven a la temporada 2011-2013 a la categoria de 2ª Catalana. Eren rivals comarcals que s’enfrontaven a la mateixa lliga oferint el típic derbi altempordanés de futbol.

I a la finalització d’aquella mateixa temporada va ser quan tots dos equips van acabar de deixar de jugar a l’esmentada 2ª Catalana.
La sort, el joc, els fitxatges i les baixes de jugadors, els encert i la manca de punteria o el pressupost… En definitiva, tots aquells condicionants que marquen la temporada d’un equip de futbol van fer que La Jonquera U.E. pugés de categoria, a 1ª Catalana, alhora que l’A.E. Roses emprengués el camí contrari, és a dir, baixar a 3ª Catalana.

I tots dos, després de finalitzada l’actual temporada de futbol continuen a la mateixa categoria. La Jonquera U.E. ha aconseguit l’objectiu de continuar a 1ª, mentre que l’A.E. Roses no ha pogut, tampoc era el seu objectiu donat a les nombroses baixes que va patir l’equip, tornar a 2ª.

En definitiva, el partit que es podrà veure el dia 15 d’agost, dia de Festa Major de Roses, serà entre dos rivals que, tot i no haver coincidit durant el darrer any a la lliga, es coneixen molt bé i la rivalitat continua intacta. Una rivalitat que de ben segur portarà a gaudir d’un bon partit de futbol.

La cita entre aquests dos grans equips de futbol de l’Alt Empordà serà a l’Estadi Municipal de Mas Oliva a les 19:45 hores