Roses Cultura

Partit de futbol de Festa Major entre l’A.E. Roses i el Juvenil de l’U.E. Figueres

Partit en el  que es podrà veure en acció a alguns dels 12 jugadors fitxats pel l’A.E. Roses per a la temporada vinent

A.E.RosesEl partit de la Festa Major de Roses 2016 enfrontarà demà, 14 d’agost a les 19 hores, l’Agrupació Esportiva Roses davant el Juvenil de la U.E. Figueres, equip que la passada temporada va pujar a la Lliga Nacional.

L’A.E. Roses continua amb aquest matx la seva preparació de pretemporada després de vèncer el passat 10 d’agost a l’Empuriabrava per 6 gols a 1.
Partit en el que aprofitarà el tècnic rosinc, Gabriel Maragall, per veure tornar  a veure en acció durant 90 minuts a alguns dels mols jugadors fitxats.

Fins un  total de 12 incorporacions ha realitzat l’A.E. Roses per tal de competir amb plenes garanties la temporada vinent a Segona Catalana, categoria que va assolir amb tot mereixement els homes de Maragall en guanyar la promoció d’ascens al Sant Jaume de Llierca.

Entre els fitxatges realitzats i dels quals podrà disposar l’entrenador de l’A.E. Roses hi ha quatre defenses, en Pere Bel i Xavier Fageda, provinents, precisament del Juvenil del Figueres, i dos més que la temporada passada van jugar al Cadaqués, Darwin i Riduan.
Per al mig camp el club rosinc ha incorporat  a Ivu de l’Esplais i Jorge Torres del Ripoll, Gianfranco del Peralada i  Badua que puja del juvenil. Tots també estaran a disposició del míster, a l’igual que els davanters Joel, fitxat del Base Roses, en Hosni del Cabanes, Ezequiel del Besalú, així com l’Àlex, porter que militar l’any passa al Cabanes també.

En canvi, Èric Pérez, que torna a Roses després d’estar la temporada passada al Las Rozas, Madrid, no podrà jugar el partit de Festa Major, perquè el primer que va fer en arribar a casa va ser lesionar-se.

Destacar que dels jugadors del primer equip que van assolir l’ascens el passat mes de juny i que continuen a les ordres de Gabriell Maragall hi són el capità Edu Sastre, Oscar González, Robert Fernández, Marc Llopis, Marc Vélez i ‘Meli’.