‘Passarà el Temps’ al Teatre de Roses aquest diumenge

Teatra Municipal de Roses
El quartet que oferirà el concert 'Passarà el temps' al TMR

Aquest diumenge el Teatre Municipal de Roses acollirà el concert ‘Passarà el temps’

Teatra Municipal de Roses
El quartet que oferirà el concert ‘Passarà el temps’ al TMR

La mezzosoprano Clàudia Schneider, la soprano Ilona Schneider, la contralt Mariona Castelar i el pianista Pere Xiberta, oferiran un recorregut musical per les obres dels compositors Giovanni Pierluigi Palestrina i John Cage.

Giovanni Pierluigi Palestrina (1525-1594) va ser un compositor italià renaixentista. Tingué molta influència en el desenvolupament de la música religiosa i la seva obra és la culminació de la polifonia sacra del Renaixement. Fou considerat el millor compositor del seu temps.

John Cage (1912-1992), va ser un compositor nord-americà (EEUU), pioner de la música aleatòria, de la música electrònica i de la utilització no estàndard dels instruments musicals tradicionals. Una de les principals figures de l’avantguarda de la postguerra.

En el concert del proper diumenge, els intèrprets oferiran un repertori atractiu i captivador integrat per una selecció d’obres dels dos compositors, amb el qual volen copsar el pas del temps a través de la música.

Les entrades per assistir a la representació valen 15 € i ja es poden adquirir a les dependències de l’Ajuntament de Roses, plaça de Catalunya,  nº12, a la segona planta.