Els Pastorets de Roses viuran demà dissabte una representació molt especial

Especial per les sorpreses que el Grup de Teatre de Roses ha preparat i perquè significa l’acomiadament d’Ignasi Tomà com a director

Els Pastorets de Roses
Representació dels Pastorets de Roses del passat 18 de desembre de 2016

Fa poc més d’un any, a finals de 2015, que Ignasi Tomàs, director del Grup de Teatre de Roses i de Els Pastorets durant els darrers 35 anys, va anunciar que plegava, que l’any 2016 seria l’últim al capdavant de la direcció escènica. Es podria dir, citant el títol d’una de les millors noveles del segle XX, obra del gran escriptor Gabriel García Márquez, que l’any que acabem de deixar va ser per al Grup de Teatre de Roses la ‘crònica d’una retirada anunciada’.

Un anunci que demà, 7 de gener de 2017, es complirà, ja que serà l’últim cop que l’Ignasi Tomàs dirigirà la representació de Els Pastorets de Roses. Una representació que es portarà a terme al Teatre Municipal, i que com van assenyalar el mateix director i la presidenta del Grup de Teatre de Roses, Teresa Seseras, “serà especial i plena de sorpreses que, evidentment, no podem desvetllar”.

Tot i que fa un any que Ignasi Tomàs va dir que es retirava com a director, el Grup de Teatre de Roses no ha trobat encara relleu, per la qual cosa “aturem les representacions fins que hi hagi una persona o un grup que es vulgui fer càrrec de la direcció”, va assenyalar Seseras.

En canvi Els Pastorets tenen la seva continuïtat assegurada, ja que “ja hi ha relleu, es tracta d’en Jaume Sastre, el nostre estimat Lucifer”, va desvetllar el fins demà director del Grup de Teatre de Roses, Ignasi Tomàs.

Durant aquestes festes de Nadal s’han p any 2016 s’han dut a terme dues representacions de Els Pastorets de Roses. El 18 desembre es va fer la primera, el dia de Sant Esteve la segona i ara, el dia després de Reis, es representarà la tercera, que serà molt especial tant pels actors que es podran veure d’alt de l’escenari com per ser l’última d’Ignasi Tomàs a la direcció.