Tot i patir una greu avaria en el seu cotxe el ‘Gorditos Team’ de Roses volen continuar en el Ralli Maroc Challenge

Gorditos Team de Roses
El Ford Sierra dels'Gorditos Team en un taller del Marroc

La sort, en forma de pedra, dóna l’esquena a Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, avaria greument el seu cotxe i desil·lusionats volien tirar la tovallola, tot i que continuen “perquè no ens rendim fàcilment i volem acabar”

Gorditos Team de Roses
El Ford Sierra dels’Gorditos Team en un taller del Marroc

Sortida de la tercera etapa del Ralli Maroc Challenge. Etapa de 311 km on els rosincs Josep Lluís Martos, en Popi, i Sergi Cayuela sortien amb un renovat optimisme després de patir avaries en el seu Ford Sierra durant les dues primeres etapes. “Ha de canviar la nostra sort”, segurament van pensar els ‘Gorditos Team’ de Roses.

I si va canviar, però per a pitjor, ja que quan portaven 45 km de carrera, entre pista i carretera convencional una pedra en el camí, sí com la de la cançó, “que ha sortit de no sabem on és ha abonyegat el càrter i el pont de la direcció de tal manera que ens hem hagut de parar, un altre cop, a esperar l’assistència de l’organització”, va explicar en Popi.

Cinc hores, igual que el primer dia, intentant arreglar el cotxe per continuar en el Ralli. 5 hores eternes per al Motor Club Tocats pels Clàssics, que dóna cobertura logística des de Roses als Gorditos Team, “igual que el primer dia, sense poder comunicar-nos amb ells, i sabent que estaven parats a poc de donar-se la sortida de l’etapa, la cosa no pintava bé, la veritat”, va afirmar el president del Club, Rafa Ortiz.

Gràcies a l’assegurança particular de Josep Lluís Martos els ‘Gorditos Team’ podrien continuar el Ralli

No, gens bé pintava la situació, ja que l’avaria del cotxe dels ‘Gorditos Team’ era tan greu que no es podia reparar al mig de la carretera, per la qual l’organització va decidir retirar el cotxe de la ruta del Ralli i deixar el cotxe en una carretera convencional, “llavors, gràcies a que el Popi té l’assegurança en el RACC hem trucat i ens han portat fins a un taller mecànic del poble de Midelt, on vam fer nit el segon dia i es feia la sortida d’aquesta tercera etapa” va explicar Sergi Cayuela.

Gorditos Team de Roses
En Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos al mig del desert amb el cotxe avariat

“I en el taller ens han dit que tindríem reparat el cotxe, si tot va bé ja que no és segur, demà –per avui- a les 11 del matí. Estem desmoralitzats i havíem pensat en tirar la tovallola, però al final hem decidit tirar endavant passi el que passi, vam venir a córrer una aventura i això és el que farem. Vam voler vindre a donar material a la gent que ho necessita, i això és el que farem, els Gorditos Team no abandona”, van afirmar resignats, però a la vegada plens de coratge, els dos components dels Gorditos Team, Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela.

Ara només queda esperar que els mecànics de l’organització del Ralli Maroc Challenge puguin reparar el cotxe.