Pau Casanovas, de Roses, rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

Medalla Centenària a Pau Casanovas de Roses

Pau Casanovas al costat de Montserrat Roura, de la seva esposa i dels seus dos fills

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, ha lliurat la medalla al rosinc Pau Casanovas pels seus 100 anys

Medalla Centenària a Pau Casanovas de Roses
Pau Casanovas al costat de Montserrat Roura, de la seva esposa i dels seus dos fills

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, ha entregat aquest matí la Medalla Centenària de la Generalitat al senyor Pau Casanovas, de Roses. Durant el lliurament, que ha tingut lloc al seu domicili, ha estat acompanyat per la seva esposa, Dominica Andrés, i els seus fills.

Pau Casanovas Casellas, conegut com a “Pauet”, va néixer l’1 de novembre de 1915 a Palau-saverdera (Alt Empordà), tot i que viu a Roses des de ben petit. És un gran aficionat a la sardana –disposa de més de 500 sardanes enregistrades– i a la natura, amb especial predilecció pel món de les roques. En Pau i la Dominica tenen dos fills, en Manel i en Cèsar, i tres néts: l’Adrià, la Xènia i la Maria.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.