Suquet de peix de Rose

Pau celebrarà aquest proper dissabte la seva Quina de Nadal amb premis per a tothom

La Quina de Nadal de Pau és l’única que es fa al municipi organitzada per l’AFA (Associació de famílies d’Alumnes) de l’Escola de Pau

L’AFA (Associació de famílies d’Alumnes) de l’Escola de Pau, de només 50 alumnes, reprèn aquest Nadal i per segon any consecutiu després de la pandèmia, la seva tradicional Quina  de Nadal.

Una quina que tindrà lloc aquest proper  dissabte, 16 de desembre, a les 18 hores, al Centre Cívic del municipi, tot i que l’obertura de portes i la venda de cartrons es podrà fer a partir de les 17 hores.

La Quina de Nadal de Pau de demà, organitzada per les famílies de l’Escola de Pau, és l’única que s’organitza en aquest municipi altempordanés, i que es fa amb l’objectiu recaptar diners de cares a la millora del centre educatiu.

La quina constarà de 8 línies i 8 quines, a més d’una quina infantil, una d’especial, una anti-quina i moltes, moltes sorpreses, totes elles amb un gran nombre de premis, com ara pernils, productes d’alimentació de tot tipus, petits electrodomèstics, una televisió, joguines, una bicicleta, un patinet, i vals de regals en establiments turístics, en restaurants, en centres d’estètica i en experiències diverses, entre molts altres, ja que la Quina de Nadal de Pau compta amb la col·laboració de 115 empreses que s’han implicat amb l’Associació de famílies d’Alumnes de l’Escola de la població en el seu objectiu de millorar-la.

Servei de bar

Una Quina de Nadal que, per suposat, comptarà amb un servei de bar per a que els i les assistents puguin degustar tota mena de refrescos i de menjar mentre juguen per tenir la possibilitat de guanyar un munt de premis.

Tot el recaptat en aquesta Quina de Nadal es destinarà a la millora de l’Escola de Pau, així com a la realització d’activitats tant per a la mainada com per a les famílies en general.