Pau Donés, avui a l’exposició virtual “Rockviu.cat”

Pau Donés

Pau Donés en una actuació a la Sala Luz de Gas de Barcelona, al desembre de 2015

L’exposició virtual “Rock viu” presenta avui la foto de l’actuació de Pau Donés a la Sala Luz de Gas el desembre del 2015

Una imatge potent de Xavier Mercadé del compositor, cantant i guitarrista català i líder de Jarabe de Palo que ens va deixar ahir, després d’una llarga i exitosa trajectòria musical, als 53 anys a causa d’un càncer.

En el text que acompanya la foto, Xavier Mercadé recorda que Pau Donés va ser intervingut d’un càncer de còlon que li havia afectat el fetge el 2015 i que des d’aleshores la seva activitat es va veure reduïda. També destaca  el compromís actiu i militant de Pau Donés en la lluita contra el càncer, i recorda que cada any organitzava un concert benèfic per aportar el seu gra de sorra contra la maleïda malaltia.

L’exposició virtual dona a conèixer diàriament al web www.rockviu.cat. Cadascuna de les 300 fotografies de concerts seleccionades i comentades per Xavier Mercadé. Les fotografies  s’exhibiran a l’exposició  “Rock viu. Quatre dècades del rock a Catalunya (1984-2020), que es podrà visitar  a partir del març del 2021 al Palau Robert. La mostra, comissariada pel grup Enderrock, l’organitza la Direcció General de Difusió del Departament Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.