Inici Actualitat Pau presenta el cartell del Carnaval 2022

Pau presenta el cartell del Carnaval 2022

Gastronomia, música, premis i, per suposat, festa de disfresses completen la programació del Carnaval de Pau 2022

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Pau, Jordi Pavón, ha presentat el cartell amb una programació per a totes les edats, oferint fires tot el cap de setmana, balls de tarda i de nit, i els dos àpats típics del carnaval a Pau: el ranxo i l’arrossada popular.
D’aquest manera, el consistori pauenc ha donat a conèixer la programació del Carnaval que tindrà lloc el 27 i 28 de febrer, tot i que ja des del dissabte dia 26, i durant tot el cap de setmana, es podran gaudir les fires a la plaça Nova.

El dissabte 26, a la tarda, els pauencs i pauenques tenen cita per començar la preparació del conegut Ranxo. Any rere any, més d’una trentena de persones organitzen els fogons per l’àpat que té lloc l’endemà. El diumenge, 27 de febrer, les activitats començaran molt d’hora amb els darrers preparatius del Ranxo. A mig matí, la Xaranga Bufa Tramuntana animarà els carrers de Pau per rebre el Carnestoltes abans de dinar. Després del ranxo, començarà el ball de disfresses amb Duo Xacara. Durant el ball s’escollirà el premi a la millor disfressa, i se li farà entrega d’un trofeu i un menú gastronòmic per a dues persones al restaurant Garimall. A la nit serà el torn dels més joves amb música i dj. Per acabar les celebracions del Carnaval 2022, tindrà lloc l’arrossada popular i el fi de festa amb la música de Jarapa.

Programació Carnaval de Pau 2022

 • Dissabte, 26 de febrer
  16 hores: Preparació del Ranxo
 • Diumenge, 27 de febrer
  08:30 hores. Foc als perols
  – 11:30 hores: Xaranga BUFA TRAMUNTANA
  – 12:20 hores: Arribada del Carnestoltes
  – 14:00 hores: Ranxo (Cal portar plat, got, coberts i tovalló)
  – 17:00 hores: Ball amb DUO XACARA i Premi a la millor disfressa (Trofeu i menú gastronòmic per a dos persones al restaurant Garimall)
  – 22:00 hores: Nit jove amb Intermusic by RKO DJ & JV Events
 • Dilluns, 28 de febrer
  – 14:00 hores: Arrossada popular (Cal portar plat, got, coberts i tovalló)
  – 17:00 hores: Música amb JARAPA

El carnaval, com tots els actes, es durà a terme sempre que la situació sanitària ho permeti i no hi hagi restriccions que impedeixin la seva celebració.

Exit mobile version