Pau se suma a Roses i també celebrarà el Carnaval els dies 27 i 28 de febrer

Carnaval de Pau 2022

L’Ajuntament de Pau ha decidit tirar endavant la festa i recuperar pràcticament tots els actes habituals

Arran que la Generalitat tingui previst reobrir l’oci nocturn sense restriccions d’aforament ni limitacions horàries el pròxim 11 de febrer, l’Ajuntament de Pau ha decidit celebrar el seu Carnaval, sent de moment amb Roses les dues úniques poblacions que celebraran la festa de disfresses aquest mes de febrer.

Així, el dissabte, 26 de febrer, els pauencs i pauenques estan citats per començar la preparació del conegut Ranxo, per servir-lo l’endemà diumenge, dia 27, que un cop degustat pels comensals es donarà inici al ball de disfresses, al qual s’afegirà a la nit una bona festa pels més joves.

I com cada any, el dilluns serà el dia de l’arrossada. El regidor de festes, Jordi Pavón, ha anunciat que “hi haurà més activitats, i no acabarem amb el dinar del dilluns, però ho desvetllarem amb la presentació del cartell!”

La setmana que ve es presentarà el cartell del Carnaval de Pau i es donaran a conèixer grups musicals, horaris i altres sorpreses.

El carnaval, com tots els actes, es durà a terme sempre que la situació sanitària ho permeti i no hi hagi restriccions que impedeixin la seva celebració.