Paula L. Clay va estrenar ahir la seva obra ‘Transparències’ a Ca l’Anita

Paula Lausin Clay
La Paula Lausin Clay amb el retrat de la Clàudia, una de les dones de la seva família

Transparències és una obra de qualitat realitzada per una jove amb talent, i per això és a Roses

Transparències és l’exposició que es va estrenar ahir a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses.
Transparències és obra de la jove Paula Lausin Clay, barcelonina de naixement i gironina d’adopció des de fa un parell d’anys, que amb aquesta mostra vol tancar un etapa vital” de la seva vida.

I és que Transparències és una exposició composada d’una sèrie de retrats de diverses dones de la seva família, com ara la Clàudia, l’Angelita, l’Eva, la Marian, l’Uma i ella mateixa, la Paula. “Tots els retrats són de dones i tots són de la meva família, ja que tenia moltes ganes de retratar-les, perquè en un moment de les nostres vides vam acabar vivint totes juntes i amb aquesta obra és com tancar una etapa vital, a la vegada que deixar petjada del meu entorn familiar”

Uns retrats que estan en moviment, ja que estan estesos en tractar-se de teles, en les quals, mitjançant diverses capes d’altres teles translúcides, acaben conformant els rostres de les dones del seu entorn familiar. Una tècnica amb la qual la Paula L. Clay vol “reivindicar tota aquella artesania de cosir que feien antigament les dones, del costum d’estendre la roba i, en definitiva, donar importància a aquelles petites coses que potser van quedant en l’oblit”.     

Paula Lausin Clay és jove, va néixer l’any 1990, i té talent. Totes dues variables van ser el motiu perquè l’Area de Cultura i Festes decidís portar la seva obra fins a Roses. “Hem de començar a pensar que volem fer amb la sala d’exposicions de Ca l’Anita, que ja té un prestigi dins el món de la cultura i, per tant, hem d’apostar per la qualitat, i gràcies a la Coordinadora de Joventut de Girona -la rosinca Agnès Fàbregas- vam conèixer del talent i la qualitat  de la Paula, i vam decidir portar la seva obra a Roses”, ha destacat el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

Un talent artístic de Paula L.Clay que va ser reconegut a la darrera edició del Festival Inund’Art, on Transparències va ser el projecte guanyador de la Menció Especial d’Art Jove.

Transparències es pot visitar des d’ahir a Ca l’Anita i fins al 25 d’octubre, en horari de 10 a 13.30 h de dilluns a divendres, i de 12 a 14 h i de 17 h a 20 h, dissabtes, diumenges i festius.