PCDR, nou partit a Roses per a les eleccions municipals amb el rosinc Ramon Verdaguer com a cap de llista

Plataforma Cívica De Roses

Ramon Verdaguer

La Plataforma Cívica De Roses, nou partit polític que concorrerà a les eleccions municipals de 2015

Plataforma Cívica De Roses
Ramon Verdaguer

El PCDR, sigles de Plataforma Cívica de Roses, es va constituir, a nivell provincial, el passat mes d’octubre com a partit polític per presentar la seva candidatura a les properes eleccions municipals de 2015, on el seu president, el rosinc Ramon Verdaguer, de 47 anys i de professió jardiner, serà el cap de llista.
I l’objectiu per aquest nou partit és “assumir l’alcaldia, ja que crec que tots els partits polítics, des del més bo al més dolent, el que volen o el que crec que han de voler és assolir l’alcaldia amb la més bona de les intencions, o sigui, fer el millor per als veïns”, ha assenyalat Verdaguer.

L’alcaldable per PCDR assegura que porta catorze anys darrera la política de Roses, és a dir “contrastant informació del tal com es venen els projectes als ciutadans i tal com es fan després, per arribar a la conclusió de que no tot es fa tan bé com podem pensar”. I aquesta contrastació d’informació és, segons el cap de llista, una de les raons per les quals la Plataforma Cívica De Roses, amb en Ramon Verdaguer al capdavant, presenta la seva candidatura a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2015.

Potenciar el Turisme i definir zona residencial de zona turística

Ramon Verdaguer ha avançat que l’eix principal del programa que portarà Plataforma Cívia De Roses “serà el turisme, que és del que viu aquest poble, i per tant és important potenciar el patrimoni històric que tenim, però també potenciar el sol i la platja i, a més a més, fer una regulació per definir el que és zona residencial, en el que a les onze de la nit en ple estiu no es senti ni un clau, i zona turística, on puguis escoltar música fins les dues de la matinada”. Verdaguer és conscient que per regular les dues zones “s’ha d’arribar a un consens entre totes les parts implicades”.

I tot i que no va avançar noms, el cap de llista de PCDR, assegura que a la seva llista aniran “gent preparada amb la seva carrera universitària de Dret, Medicina o Història, entre d’altres”.

Presentació oficial de PCDR

El president provincial i candidat per Roses a les properes eleccions municipals, Ramon Verdaguer, per membres de l’executiva local, presentarà oficialment Plataforma Cívica De Roses en un acte que se celebrarà aquest proper dilluns.