Pedalada a l’Alt Empordà per la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

L’Agència Comarcal de l’Energia organitza la segona edició de ‘Pedala i desplaça’t sense emissions’ per al 28 de setembre

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàL’Agència Comarcal de l’Energia (ACE Alt Empordà) participa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014 tot donant suport a les iniciatives que s’organitzin des dels municipis de la comarca i preparant una acció pròpia, concretament dues bicicletades populars que passaran per diversos municipis de la comarca.

Enguany, en el marc de la segona edició de “Pedala i desplaça’t sense emissions”, l’ACE organitza amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilamalla i de Palau de Santa Eulàlia dues pedalades, previstes per al diumenge 28 de setembre i amb sortida i arribada al poliesportiu de Vilamalla (zona del Pont del Príncep). Ambdues rutes tindran sortida a les 10 h del matí i tindran avituallaments amb productes de Bionofre, una empresa productora ecològica amb seu a Vilamalla.

Amb l’objectiu de donar opcions al màxim nombre de participants, la bicicletada ofereix la possibilitat de realitzades dues rutes. Una de llarga, de 24 quilòmetres i de dues hores i mitja de durada, i una de curta, de 13 quilòmetres i una hora mitja de durada.

L’activitat és gratuïta. Per participar només cal inscriure’s a través de la web del Consell Comarcal o bé presencialment a l’àrea de Medi Ambient (Carrer Sant Llàtzer, 21, de Figueres) o a l’Ajuntament de Vilamalla.