Com es va fer la pel·lícula ‘Vestigis’ del rosinc Ivan Morillo, en imatges

Exposició fotogràfica de 'Vestigis'

El fotògraf de la pel·lícula ‘Vestigis’, José Roy, inaugura una exposició amb imatges de tot el rodatge

Exposició fotogràfica de 'Vestigis'José Roy inaugura avui dissabte a les 20 hores al Cafè Si Us Plau de Roses una exposició amb les imatges que ha prendre durant la gravació de ‘Vestigis’, el primer llargmetratge cinematogràfic del rosinc Ivan Morillo, protagonitzat exclusivament per actors de casa nostra, és a dir, Roses i l’Alt Empordà i que se preestrenarà aquest mateix mes de desembre.

Roy va ser l’encarregat de les ‘fotos fixes’ durant el rodatge, és a dir de fotografiar aquelles imatges de l’acció del film, que després s’utilitzen per a la seva promoció. Però a més d’aquestes, també va fer nombroses fotografies de l’ambient que es respirava durant els 8 dies (i moltes de les seves nits), que va durar el rodatge del film, a més de crear algunes ‘natures mortes’ per poder ordenar les imatges a la sala d’editatge, la claqueta.
D’aquestes imatges sorgeix l’idea de crear l’exposició del ‘Making of’ (‘Com es va fer …’) de la pel·lícula.

Cal destacar que aquesta exposició, que durarà fins el 13 de febrer de 2016, ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses en el seu patrocini, Fotos Cano i el mateix Café Si Us Plau.