Pel Carnaval de Roses tornarà el Nadal amb la colla Tarary

Carnaval de Roses
Tres Tarary amb la seva carrossa

Els components de la Tarary es disfressaran pel Carnaval de Roses d’Elfos del Nadal

Carnaval de Roses
Tres Tarary amb la seva carrossa

Després de passar el seu desè aniversari i fer un ‘remember’ l’any passat recordant les disfresses de tota una dècada de la colla Tarary, enguany han decidit disfressar-se “d’Elfos del Nadal, perquè és un tema, el Nadal, que a mi m’encanta”, ha assenyalat la cap de colla, Yolanda Sierra, per apuntar “què és molt cridaner, i a l’igual que Halloween s’ha introduït en el carnaval, perquè no fer-ho amb els personatges que fan les joguines pels nens?, a més, ningú s’ha disfressat de follets del Nadal pel carnaval”.

La colla Tarary va muntar barraca per la festa major d’estiu, la qual cosa “ens ha anat de perles, perquè és el primer any, des que posem barraca, en el que hem tingut beneficis”. Així, amb els guanys podran pagar el lloguer de la nau, arreglar el remolc que tenia un eix fet malbé i decorar la carrossa amb motius nadalencs, “com un paper d’embolicar regals, per donar l’ambient de l’època de Nadal, vaja”.
La quota que paga cada un dels 25 membres de la Tarary és a l’igual que l’any passat “de 125 euros, amb dret a menjar, beure més la disfressa per a tots els dies del Carnaval de Roses i els dos d’Empuriabrava”, ha remarcat Sierra

Carnaval de Roses
La cap de colla, Yolanda Sierra, engalanant la carrossa

Yolanda ha comentat que van sol·licitar la subvenció que atorga l’Ajuntament, “250 euros que serviran per posar-los a la guardiola de la colla per l’any vinent”.
La cap de colla de la Tarary es va mostrar “molt contenta” pel número de sortida que esl va tocar, “el 27”, i considera que “totes les passades del Carnaval de Roses s’haurien de fer sense beure alcohol”.

Duran la festa més gran i important de Roses la colla Tarary retrocedirà dos mesos en el temps. Una vintena d’Elfos tornarà per felicitar el Nadal.