La Penya Blaugrana de Roses homenatja la seva Junta fundacional

Penya Blaugrana de Roses

El president de la Penya Balugrana de Roses, David Saenz, amb els membres que van assistir al sopar de la Junta Fundacional de l'entitat

La Penya Blaugrana de Roses va celebrar divendres el segon sopar anual de la seva nova era

Penya Blaugrana de Roses
El president de la Penya Balugrana de Roses, David Saenz (esquerra), amb els membres de la Junta Fundacional de l’entitat que van assistir al sopar

Va esta a punt de desaparèixer a final de 2015, però en David Saenz ho va evitar presidint la nova Junta de la Penya Blaugrana de Roses. Amb ell, li van acompanyar Jordi Cusí i Jordi Puigmal com a vicepresidents, Ferran Páramo com a tresorer, i Miquel Gómez, Pere Guitart, Gregory Abella, Joan Prats, Àlex Gifreu, Ferran Falcó i Dani Abad.
Tots conformen una colla amb el mateix sentiment i cor blaugrana, i tots onze han aconseguit en un any i mig rellançar la Penya Blaugrana, que aquesta sigui reconeguda pel F.C. Barcelona i, sobretot, tapar el forat econòmic que hi havia, per tancar el 2016 amb superàvit.

I el passat divendres a l’hotel Risech, la Penya Blaugrana de Roses va celebrar el segon sopar anual de la seva nova era, per la qual “estem molt contents perquè ha vingut molta més gent que l’any passat, volien celebrar-ho demà el mateix dia que es complien 25 anys de la primera Copa d’Europa del Barça, però motius d’agenda ho celebrem avui” va dir David Saenz, per tot seguit portar a terme l’acte de reconeixement a la Junta Fundacional de la Penya, “perquè per tirar endavant s’ha de mirar enrere i més en aquest cas, perquè quan van crear l’entitat blaugrana era un temps en que el Barça només guanyava la Copa del Rei, no com ara que hem viscut una època en que ho hem guanyat tot, i això té molt de mèrit, i per això és de justícia fer aquest reconeixement als que van fundar la Penya Blaugrana de Roses, va assenyalar el president de l’entitat.

Així, els fundadors de la Penya Blaugrana de Roses, Joaquim Prats com a president, Joaquim Cusí com vicepresident, Miquel Gómez com a Secretari, i Juan Berta i Regalat Martínez com a Vocals, que van assistir al sopar van ser els encarregats de rebre la placa de reconeixement per haver crear l’entitat.

Josep Mª Minguella va assistir al sopar

Penya Blaugrana de Roses
Josep Mª Minguella amb els tres presidents que ha tingut fins al moment la Penya Blaugrana de Roses: Quim Prats, Ramon Pararols i David Saenz

El representant de futbolistes, soci i varies vegades candidat a la presidència del F.C. Barcelona, Josep Mª Minguella, va assegurar al president de la Penya Blaugrana de Roses, David Saenz, que assistiria al sopar, que arribaria tard, però que aniria. I Minguella va complir la seva paraula, i quan va arribar es mostrar molt accessible, va explicar moltes anècdotes relacionades amb el Barça i es va fotografies amb tothom que li va demanar.

Així mateix, l’exjugador del Barça i actual entrenador de l’Olot, Ramon Maria Calderé, tenia previst assistir al sopar de la Penya Blaugrana de Roses, però com a campió de la Tercera Divisió Nacional, havia de viatjar en autocar fins a Gijón per jugar avui diumenge la promoció d’ascens a Segona B.

Durant l’àpat es va realitzar un sorteig per regalar obsequis als assistents relacionats amb el club dels seus amors, el F.C. Barcelona.