Suquet de peix de Rose

Per a ells, el Carnaval de Roses “Ni Fu Ni Fa” però es disfressaran per no donar la nota

Carnaval de Roses 2023
7 indis que faran això (l'indi) durant el Carnaval de Roses

El Carnaval de Roses 2023 viurà l’estrena d’una nova colla, la Ni Fu Ni Fa, composada de gent que tot els resulta indiferent

Els hi preguntes qualsevol cosa de futbol, de política, d’economia, de societat… I la resposta sempre és la mateixa: “a nosaltres Ni Fu Ni Fa”, llavors quan van decidir crear una colla per disfressar-se per Carnaval de Roses no els hi va ser gaire difícil batejar-la com Colla Ni Fu Ni Fa.

Una colla que paradoxalment va néixer arran de l’incendi de la nau de les carrosses, “sí, la majoria dels integrants d’aquesta colla anàvem amb la Yabadumbas i en cremar-se la carrossa van sorgir els dubtes de si continuar o no amb la colla i, finalment, uns quants vam decidir crear una de nova”, va afirmar un dels cap de colla, Nelson Hinojosa.

I si crees una colla per disfressar-te per Carnaval, el primer que necessites és una carrossa, que “la vam comprar a una altra colla que ja no es disfressa, la Very Well”,

Per aquesta colla, el Carnaval no significa res especial, ja ho diu el seu nom, però clar, si es disfressa tothom a Roses no seran ells els que donaran la nota i que després siguin malmirats al poble per no fer-ho. I ja que s’han de disfressar ho faran “d’indis, perquè en ser el primer any de la colla no tenim molts de recursos econòmics, només el que recaptem amb la quota que paga cadascú, per tant, hem buscat una disfressa que, a part que ens agradés, econòmicament sortís bé”, va assenyalar en Nelson.

Així els 29 adults i 15 infants que es disfressaran amb la colla Ni Fu Ni Fa paguen per fer l’indi durant el Carnaval “185 euros amb la modista inclosa, un preu que es va reduint a mesura que baixa l’edat, és a dir, de 0 a 3 anys no paguen, de 4 a 7 anys, 30 euros per cobrir despeses, i fins a 12 anys, 50 euros”, va explicar el cap de colla.

Uns diners que els serviran per poder passejar, amb tot pagat, per l’Oest americà per poder caçar algun Búfal, que és com estan decorant la carrossa. Sincerament, esperem que no cacin cap perquè després no tinguin que sortir per totes les televisions nacionals dient: “Lo sentimos mucho, nos hemos equivocado y no volverá a ocurrir”.

Però bé, com aquesta colla tots els hi ha Ni Fu Ni Fa, ells sabran…