‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’ arriba als estudiants de Roses

‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’
Diferents moments de la primera sessió de la campanya ‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’ dirigida als joves estudiants de Roses
‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’
Diferents moments de la primera sessió de la campanya ‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’ dirigida als joves estudiants de Roses

Ha estat una primera sessió d’aquesta campanya, que enguany té un missatge més directe ‘No tot s’hi val!’. I és que no tot s’hi val ja sigui al Carnaval o en qualsevol altre aspecte de les nostres vides.

Una primera sessió que no s’han volgut perdre els representats de la institució que la va impulsar, l’Ajuntament de Roses a través de l’Àrea de Joventut. Així, l’alcaldessa Montse Mindan, acompanyada de la regidora de Joventut, Anna Jorquera i el regidor de Benestar Social, Marc Danés s’han personat al CAR Jove per veure ‘in situ’ com dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, i la monitora de lleure, Rosa Cruzado, domaven, a través d’un joc, la visió d’un vídeo i una xerrada informativa, pautes i consells per aconseguir que els joves gaudeixin d’un magnífic Carnaval.

I és que l’objectiu “és això, que siguin responsables i que sàpiguen, ja sigui durant el Carnaval o no, que les decisions que prenguin poden tenir conseqüències negatives tant per ells com per les persones que els envolten”.

Així, al llarg d’aquest matí, 20 de febrer, prop de 200 alumnes de l’Institut Cap Norfeu de Roses, concretament de 3r i 4t curs, han visitat el CAR Jove per participar en les primeres sessions de la campanya de salut ‘Per Carnaval No tot s’hi Val!’ d’enguany. I com esmentàvem més a munt, un joc, una mostra fotogràfica, la projecció d’audiovisuals i una xerrada informativa han composat el nucli d’activitats en els que els joves han participat per conscienciar-los dels perills per a la salut d’abusar de l’alcohol o consumir substàncies estupefaents.