Per Carnaval tot s’hi val a la Piscina de Roses, fins i tot rebaixar preus

Per Carnaval tot s’hi val a la Piscina de Roses

Des d’aquest dilluns, 18 de gener, fins al 29 de febrer la campanya “Per Carnaval tot s’hi val” de la Piscina de Roses oferirà un 50% des descompte a la matrícula

Per Carnaval tot s’hi val a la Piscina de RosesLa Piscina de Roses posa en marxa a partir de dilluns 18 de gener i fins al 29 de febrer, la campanya de promoció “Per Carnaval tot s’hi val”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudiran d’un 50 % de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només 15 €/persona.

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se… A la Piscina de Roses hi trobareu les millors instal·lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior.

La Piscina de Roses, com coneixen els seus usuaris, és una instal•lació de qualitat, climatitzada, i amb un sistema innovador per al tractament de l’aigua, i en el que es poden gaudir de diferents serveis, a banda de practicar esport a l’aigua o al gimnàs, com el de la zona Spa amb sauna, el bany de vapor, el dels dos hidromassatges, a més d’un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial). A més, es programen 85 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats.