Per gaudir 100 x 100 de l’estiu, millor saber nedar

Piscina Municipal de Roses

Foto: arxiu

La Piscina Municipal de Roses imparteix un cursos de natació pels nens/es, joves i adults per durant els mesos de juliol i agost per gaudir de ple l’estiu

Cursos de Natació Piscina de Roses‘Aprofita l’estiu per aprendre a nedar’, amb aquest eslògan la Piscina de Roses ofereix cursos de natació a tots aquells, ja siguin petits o grans, que vulguin millorar el seu domini a la natació, o bé perfeccionar la seva tècnica.

A la instal·lació municipal aquàtica de la Vila rosincs s’impartiran cursos intensius, de dilluns a divendres, per a nens i nenes de 3 a 5 anys, per a nois i noies de 6 a 11 anys i per a joves de 12 a 17 anys.

Els adults també tenen els seus cursos, en aquest cas, per a tots els nivells, de dos dies a la setmana. I els més petits de la casa podran gaudir de l’activitat aquàtica per a nadons amb una sessió setmanal.

Durant els mesos de juliol i agost es treballa en grups reduïts, amb una gran comoditat pel que fa als espais i molta tranquil·litat. És el moment, doncs, d’aprofitar aquestes condicions per fer un curs de natació durant l’estiu, ja que a banda de gaudir de les millors instal·lacions, es pot rebre la millor atenció del professionals dels qual disposa la Piscina. Tant és així que tingueu el nivell que tingueu podreu trobar l’activitat adequada als vostres objectius, per gaudir 100 x 100 de l’estiu.

Per reservar plaça us heu de dirigir a les instal·lacions de la Piscina.