Per la festivitat del Pilar Roses acollirà la celebració de la II Fira de la Cervesa Artesana & Music

Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses
Moment de la presentació de la Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses

Una Fira de la Cervesa que comptarà amb 5 productors, menjar, begudes no alcohòliques i concerts per a tots els públics i gustos

Aquest migdia el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens; el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez; i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, han presentat la programació de la fira i novetats de la Fira.

Tal i com ha destacat Fèlix Llorens, “l’experiència de la primera edició celebrada l’any passat ens ha permès incorporar alguns canvis per millorar la proposta, com són les franges horàries d’obertura o la possibilitat d’oferir alguna cosa per picar per acompanyar les degustacions”. Es manté el lloc escollit per a la realització de la Fira, que torna a ser l’Illa d’Ítaca, “per diversificar els espais on es realitzen activitats lúdiques al llarg de l’any a la població, ampliant també així l’activitat econòmica de bars i restaurants de la zona on aquestes es realitzen”.

Pel que fa als cervesers presents a la fira, s’ha tingut en compte que aquests elaborin els seus productes amb ingredients tradicionals (malt d’ordi o altres cereals en gra, llevat seleccionat, llúpol…), amb una fabricació manual per sobre dels procediments mecànics. L’objectiu és donar a conèixer productes individualitzats que no es produeixin en grans sèries, un petit tast de la producció cervesera que es fa a casa nostra.

Els productors participants en aquesta edició, que han passat dels 3 de l’edició 2018 a 5, que seran La Selvaseria de Vidreres, Limbik and Co. de Figueres, Santa Pau Ales de Santa Pau), Terra Aspra de Tortellà i Vicbrewery de Vic.

Èric Ibáñez ha presentat els concerts que s’oferi`rà al llarg dels tres dies, destacant que“hem buscat una programació adaptada a les característiques de la fira, amb propostes de diversos estils musicals per atreure un públic ampli, sense oblidar el públic familiar que comptarà també amb un concert adreçat als més petits”.

Menjar i begudes no alcohòliques també hi seran presents a la Fira de la Cervesa de Roses

Enguany, aquesta Fira de la Cervesa també comptarà amb servei de bar que oferirà menjar i begudes no alcohòliques, que com ha destacat Montse Mindan “és l’altra novetat de la present edició,  i que oferirà alguna cosa per picar per acompanyar les degustacions, així com begudes sense alcohol, pensant en tot tipus de públic que es pugui apropara la Fira”. L’alcadessa, ha explicat que “aquest servei que ha estat obert a les entitats benèfiques del municipi per possibilitar que aquestes puguin també aprofitar la fira per recaptar fons per als seus projectes socials”.

La fira iniciarà la seva activitat el divendres 11 d’octubre a partir de les 16 hores, amb l’obertura d’estands. 
A les 20 h, l’actuació de DGremlins (versions blues-rock) iniciarà l’apartat musical, que seguirà amb el concert del grup de versions rock The Bazaga’s, a les 22.
Dissabte, la carpa obrira a les 12 h, concentrant les actuacions musicals a partir de les 18 h amb el concert familiar Pop per Xics, les versions rock dels anys 70 de The Seventies (20 h) i  el concert de Superfluid (rock, funk i soul), a les 22 h.
El darrer dia, diumenge 13 d’octubre, l’espai romandrà obert d’11 a 15 h i comptarà amb l’actuació del grup de rhythm’n’blues The Rhytmin Treasures, a les a les 12 h.