Cinema a la Fresca

Per la Piscina de Roses si que ‘Per Carnaval tot s’hi val!’ oferint preus super rebaixats

La Piscina de Roses ofereix preus especials amb la campanya ‘Per Carnaval tot s’hi val!’

Carnaval de Roses 2015La Piscina de Roses posa en marxa, a partir de l’1 de febrer i fins el 15 de març, la campanya de promoció ‘Per Carnaval tot s’hi val’. Així, totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudiran d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només  15 €/persona (o 7,5 €/persona a partir del dia 14).

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se i, fins i tot, relaxar-se.

A més, cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis en conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l’any d’un 20% de descompte en la matrícula, que és acumulable amb l’oferta de Carnaval.

La Piscina de Roses, com coneixen els seus usuaris, és una instal•lació de qualitat, climatitzada, i amb  un sistema innovador per al tractament de l’aigua, i en el que poden gaudir de diferents serveis, a banda de practicar esport a l’aigua o al gimnàs, com el de la zona Spa amb sauna, el bany de vapor, el dels dos hidromassatges, a més d’un solàrium natural exterior.
També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning (centre oficial).
Tot plegat amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats.